Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвОчаквам новото Народно събрание да сложи край на

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвОчаквам новото Народно събрание да сложи край на
Коментари Харесай

Манолова: Слагаме край на безвремието и подриването на демокрацията

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Очаквам новото Народно заседание да постави завършек на 10-годишния застой, безвремието и подриване на демокрацията, в които ни хвърли ръководството на ГЕРБ. Така че предизвикването пред обединенията на митинга е да излъчим почтено и честно държавно управление, което да са заеме неотложно с решаването на неотложните проблеми на българските жители, а не да се занимава с ползите на партийния хайлайф.

Това сподели Мая Манолова за Нова Тв.

За нас от Изправи се БГ/Ние идваме " най-важният приоритет е обвързван с повишение на приходите на българските жители. Затова и през днешния ден са първите законопроекти, които ще внесем, ще са за преизчисляване на пенсиите и закона за персоналната помощ, който да поддържа хората с увреждания, законът, който майките от " Системата ни убива " желаят. Също по този начин ще внесем, несъмнено, още веднъж и предложение за основаване на Комисия по проверката, с цел да може всички мръсни секрети на властта и истината за корумпираното ръководство да излязат нескрито и да има санкции, добави Манолова.

Хората чакат справедливост по отношение на тези, които са отклонявали милиарди и са разхищавали милиарди национални пари, с което да се заемат правораздавателните органи. Също по този начин българите да се усещат заслужено оценени и подкрепени, да живеят в една естествена богата съвременна правова страна, сподели още Мая Манолова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР